duminică, 13 ianuarie 2019

Pompa de căldură – element-cheie în asigurarea calității unei piscine

Întreținerea piscinei reprezintă unul dintre elementele-cheie pentru asigurarea unei durate extinse de viață ale acesteia. Printre echipamentele care ajută într-o astfel de situație se numără și pompa de căldură. Acesta este un dispozitiv care se folosește de resursele din mediul înconjurător pentru a genera căldura ce va fi utilizată pentru încălzirea piscinei.



o pompă de căldură pentru piscină îți mai oferă: - Posibilitatea de a obține o temperatură predeterminată – poți să încălzești apa din piscină la o temperatură de până la 40 °C, cu maximă rapiditate și cu un nivel foarte scăzut al costurilor. Asigurarea unei temperaturi constante va contribui la prelungirea duratei de viață a materialelor din componența piscinei. - Un sistem de încălzire care nu implică cunoștințe avansate de folosire sau întreținere – fiind vorba despre un echipament foarte simplu, nu trebuie să dispui de prea multe cunoștințe pentru a-l folosi. - Un dispozitiv care este prietenos cu mediul înconjurător – utilizează resurse regenerabile (precum energia solară), așa că protejezi natura de fiecare dată când utilizezi pompa ( nu sunt emise noxe și agenți poluanți în timpul funcționării). - Dispozitiv sigur și durabil – dacă este instalată de o echipă profesionistă, atunci beneficiezi de garanție extinsă de utilizare și te poți baza pe acest echipament pentru a ajuta la prelungirea duratei de viață a piscinei.


Îngrijește-te de piscina ta și oferă-i un sprijin activ în extinderea duratei de viață, prin intermediul unei pompe de căldură!

Sursa: newsar.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu