joi, 4 octombrie 2018

LG Electronics și-a prezentat noua gamă de pompe de căldură aer-apă, THERMA V R32 monobloc

LG Electronics și-a prezentat noua gamă de pompe de căldură aer-apă, THERMA V R32 monobloc, funcționând cu inovatorul și ecologicul agent frigorific R32. LG a acționat preventiv, dezvoltând un sistem HVAC optimizat ce răspunde cerinței crescânde pentru soluții termice ecologice, în același timp conformându-se standardelor din ce în ce mai stricte de protecție a mediului din Uniunea Europeană.

Viteza sa mare de adaptare la cerințele pieței a permis companiei LG să atingă un nou record în industria sistemelor de încălzire. Acest model inovator poate fi utilizat pentru diverse soluții de încălzire: de la asigurarea de apă caldă menajeră până la încălzirea prin pardoseală a locuinței sau cu ajutorul caloriferelor; înlocuind centralele termice convenționale, acesta se conectează direct la instalația termică a locuinței precum și la rezervorul de acumulare aferent. Pompa de căldură aer-apă THERMA V R32 monobloc este proiectată pentru a livra valoare reală către client, prin aplicarea celor mai avansate tehnologii în domeniu – oferind eficiență energetică de vârf și un control facil și inteligent.

Un nou standard al pieței de performanță în funcționare și de eficiență energetică

Gama LG THERMA V are printre cele mai bune performanțe disponibile în piață în privința încălzirii, grație celor 10 ani de experiență ai companiei în această nișă tehnologică specifică. Noul model demonstrează din nou expertiza LG în acest domeniu avangardist și ecologic. Pompa de căldură THERMA V R32 monobloc are cel mai ridicat standard de încălzire dintre modelele din gama LG THERMA V, lucru certificat prin faptul că a primit un coeficient sezonier de performanță (SCOP) de 4,45 pentru funcționarea în încălzire, precum și standardul A+++ conform regulilor ErP de etichetare a eficienței energetice.

Un alt avantaj de top al acestui model este încălzirea fiabilă în condiții de temperaturi ambientale scăzute. THERMA V R32 monobloc poate funcționa chiar și la temperaturi exterioare de -25°C și poate produce temperaturi ale apei la ieșirea din pompa de căldură de până la 65°C, chiar dacă afară este foarte frig.

În plus, revoluționarul compresor scroll de la LG oferă o eficiență și fiabilitate de vârf. Plaja operațională de frecvențe între 10-135 Hz aduce o îmbunătățire față de modelul anterior (15-100 Hz), modelul THERMA V R 32 monobloc ridicându-și eficiența la sarcini parțiale și putând să ajungă astfel rapid la temperatura interioară dorită de utilizator. Mai mult, noul model operează fluent, cu un consum mai scăzut de energie ca rezultat.



Durabilitatea este un alt punct forte al pompei de căldură aer-apă THERMA V R32 monobloc. Schimbătorul său de căldură denumit Ocean Black Fin are rezistență ridicată la coroziune, fiind construit pentru a funcționa în condiții extreme, precum zonele cu aer poluat și cu aer salin. Acest lucru se traduce printr-o durată mai mare de viață a produsului și costuri mai mici de întreținere a acestuia.

Sursa agora.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu